Reviews

13 berichten, 2 pagina's 
23-09-2023
Geplaatst door: Petra Alderden

Advies na verbouwing

Wij hebben Woonstyling Aelsmeer gevraagd om te helpen voor het geven van een kleuradvies en het maken van een indelingsplan voor onze verbouwde woning. Heidi luisterde goed naar onze wensen en heeft haar ideeën daarop aangepast. Heidi is creatief en heeft soms net een ander idee waar wij zelf niet opgekomen waren. Door haar hulp en inspiratie is onze woning nu precies geworden zoals we gehoopt hadden! Dank je wel!

07-05-2023
Geplaatst door: Dik en Rina

Styling van ons appartement

Bedankt Heidi en dochter Demi !! Wat hebben we een mooie woon- en werkkamer. Het hele plaatje klopt precies. De samenwerking was super. Vanaf het prachtige werkstuk van Demi was het voor ons helemaal duidelijk, dit moet het worden. Jullie voelden het samen goed aan, zowel in de afwerking als de mooie styling. Wij genieten weer elke dag. Toppers zijn jullie en zeer zeker aan te bevelen, we voelen ons opnieuw thuis in ons appartement !!

22-03-2023
Geplaatst door: Myrna Wahlen

Review

Na jaren van twijfel over hoe onze woonkamer meer kleur te geven. Zijn we via via bij Heidi terecht gekomen. Op een prettige en persoonlijke manier komt Heidi tot een mooi en passend plan, geheel naar onze smaak. We hebben zelf het plan ten uitvoering gebracht. We zijn heel blij met het resultaat. Dank Heidi!

26-11-2022
Geplaatst door: Diny

Restyling

Heidi heeft me zeer goed geadviseerd om tot een stijl te komen waarop ik veel heb kunnen baseren. De rustige en duidelijke stijl van adviseren spreekt mij erg aan, bovendien was t zeer gezellig.
De combinatie van rustige kleuren met wat gedurfder behang is een voltreffer.
Ik beveel Heidi van harte aan.

28-10-2022
Geplaatst door: Marjo van Leeuwen

opknappen van woonkamer

Het advies van Heidi was fijn en nuttig: kleur, indeling, vloerbedekking of OVC of laminaat?
Het geheel is zeer naar mijn zin en de samenwerking was ook fijn: Heidi geeft advies maar als klant heb je de vrijheid om daar wel of niet wat mee te doen.
Kortom: ik kan haar aanraden!

18-06-2022
Geplaatst door: M & W

Woonkamer

Met de hulp van Heidi zijn we tot een nieuwe, sfeervolle inrichting van onze woonkamer gekomen! Zonder haar tussenkomst hadden we nooit voor de kleuren en stijl gekozen waar we nu uiteindelijk zo ontzettend blij mee zijn!

04-05-2022
Geplaatst door: Elly en Nico

Slaapkamer 's/ Woonkamer

Heidi , heeft bij ons in huis , verschillende projecten begeleid. Na een fijn gesprek, voelt zij veilloos aan wat je als cliënt wenst.. .Zij , heeft een geweldig talent om precies te begrijpen wat de cliënt bedoeld. Na bepaalde aanwijzingen van Heidi te hebben ontvangen, (je moet gaan klussen 🤩)volgt zij nauwkeurig het te volgen traject en geeft zonodig nog aanwijzingen. Toen alles geschilderd/behangen /gestoffeerd was , ben ik samen met Heidi gaan winkelen. (Dit , was geweldig leuk👍) Om het betreffende traject af te stylen. Met als resultaat blij en tevredenheid bij ons als cliënten/klant. Nico en Elly van Kampen

18-03-2022
Geplaatst door: Paul en Maud

Vernieuwde huiskamer

Wij hebben een grote huiskamer en hoe we deze grote ruimte gezellig kunnen maken daar hadden we geen idee over.
Maar toen kwam Heidi en die zag vrijwel meteen met welke kleuren en welke meubels we het wel gezellig en knus konden maken.
Heidi ging voor ons aan de slag en het uiteindelijke resultaat is zo onwijs leuk en het is nu echt gezellig en knus.
Iedere dag genieten we volop van onze nieuwe huiskamer en onze nieuwe kleuren op de muur en onze nieuwe meubels.
Heidi is een echte vak vrouw dus serieus naar je wensen luistert en er meteen mee aan de slag gaat.
Wij zijn heel blij en super tevreden.

24-01-2022
Geplaatst door: Govert en Suzette Buijs

Nieuwe indeling

Wij zijn heel tevreden over de drie tekeningen die Heidi voor onze woonkamer heeft gemaakt. Dankzij haar hebben we een heel nieuw huis voor ons gevoel gekregen. Wij kwamen er zelf niet uit, en nu klopt het allemaal!

19-01-2022
Geplaatst door: Fam. Eveleens

Woonkamer

Onze woonkamer is super mooi geworden dankzij Heidi. Je krijgt een andere kijk op stijlen en je leert ook buiten je comfort zone te stappen. Wij waren blij met alle adviezen en styling tips. Het is elke dag nog genieten om binnen te komen.

Liefs Marc en Petra